Sykkeldag og byttedag i grenda

Det har blitt spurt om vi skal ha byttedag også i år og vi tenkte det var mulig å kombinere dette med sykkeldagen! Så søndag 22. september har vi sykkeldag fra kl 15, men før dette er byttedag i grenda.

De som ønsker og ha stand på byttedagen setter opp dette hjemme hos seg selv. Har du noe du ønsker å selge eller bytte med andre i grenda? Har årets fruktavling blitt for stor til egen bruk? Eller vil du bare selge boller og saft? Legg inn en kommentar under innen fredag med hva du tilbyr og så samler vi opp og sender ut et nytt nyhetsbrev og en sak her på lørdag med oversikt. Så kan man spasere en runde på søndag og se på alt, før vi fra kl 15 drar i gang årets sykkeldag. Ønsker du heller å donere ting til loppemarked uten å selge/bytte det selv oppfordrer vi til å donere til loppemarkedet til Mortensrud skolekorps i oktober.

Kl 15 gjør vi klart til sykkeldag med en liten løype på grusbanen og en lengre løype rundt i grenda i tillegg. Gratis å delta og premie til alle. Vi trenger hjelp fra noen til å være løypevakter og gjerne en mekaniker, så har du anledning til å hjelpe til så ta kontakt med styret på styreleder@mortensrudgrenda.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *